Kan jag bjuda in en vän och bli belönad?

Ja det kan du. Dela länken på dela & tjäna-sidan med dina vänner eller klicka på någon av dela-ikonerna. Kom ihåg att du kan värva flera vänner och få flera belöningar. Din vän du värvar måste handla för minst 500 kr efter avdragen rabatt, vara en ny kund på Mat.se och inte tillhöra samma hushåll som dig.

Du belönas genom att vi skickar en rabattkod via e-post. Rabattkoden kan du använda nästa gång du handlar.

För att programmet skall kunna veta att personen du tipsar kommer ifrån dig så behöver din vän klicka på din unika länk. Efter att din vän klickat på länken (så kommer de till en sida med en rabattkod som de sedan använder i kassan). Du skall alltså inte dela rabattkoden, det är din unika länk här ovan som du delar.

Dela & tjäna-programmet på Mat.se kan endast nyttjas av privatpersoner. Är du inte privatperson och är intresserad av att samarbeta med oss kontakta vår kundtjänst.

Här hittar du dela & tjäna-sidan.