Dela & tjäna

Detta program är riktat mot dig som kund och som gärna berättar om Mat.se för vänner och bekanta. Vi vill gärna belöna detta genom att erbjuda en extra rabatt på dina kommande köp för varje person som du tipsar om som också blir en kund.

Viktigt: Belöningen kommer via e-post som en rabattkod som du använder för få rabatt på dina egna matinköp på Mat.se. För att få din belöning måste både du och din vän handla för minst 500 kr efter avdragen rabatt.

För att programmet skall kunna veta att personen du tipsar kommer ifrån dig så behöver din vän klicka på din unika länk. Efter att din vän klickat på länken (så kommer de till en sida med en rabattkod som de sedan använder i kassan). Mao du skall inte dela rabattkoden, det är din unika länk här ovan som du delar.

Enklast är att klicka på någon av dela-ikonerna så inkluderas din unika länk automatiskt.

Det kan ta upp till 24 timmar innan dina värvade vänner syns i listan på denna sidan.

Man kan maximalt använda en nykundsrabattkod 1 gång per hushåll.

Är du en influencer eller liknande och hellre vill delta i vårt affiliateprogram klickar du på länken nedan.

https://adtraction.com/sv/affiliates?adv=1123786742