Leveranser till Volvo-bilar

Så beställer du till din Volvo

1. Första gången måste du aktivera Volvo In-Car Delivery här. För att skaffa Volvo In-Car Delivery förutsätter det att man har Volvo On Call.
  2. Skapa ett konto på Mat.se med samma e-postadress du använder på Volvo On call.
  3. Lägg de varor du vill beställa i varukorgen. När du är klar, gå till kassan.
  4. Välj "Volvo In-car Delivery" som leveranssätt.
  5. Fyll i betalningsuppgifter och kontaktinformation.
  6. Tryck slutför köp för att slussas vidare till Volvo In-car Delivery
  7. Välj den plats där du kommer parkera din Volvo i leveransfönstret och klicka på bekräfta

Här hittar du frågor och svar om Volvo In-car Delivery.

Leveranser

I vilka städer kan jag få leverans till min Volvo?

Volvo In-car Delivery erbjuds i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Borås och Stockholm med omnejd. Du kan testa ditt postnummer här.

Kan jag välja leveranstid direkt när jag lägger min beställning?

Hos oss kan du direkt vid beställning välja var och när du önskar få din mat levererad.

Vid leveranstillfället

Hur kommer budet in i min bil?

Vi kommer endast att kunna hitta din bil och öppna den under ditt leveransfönster. Det är bara en specifik person som kommer att kunna få tillgång till din bil med den digitala nyckeln, och all aktivitet kommer att loggas.

Vad händer om mina varor tar för mycket plats?

Vi har specialutbildade In-car Delivery-leverantörer som tar hänsyn till dig och din bil. De försöker i största möjliga mån placera varorna i din baklucka. Om varorna tar ovanligt mycket plats kan det förekomma att de placerar dem inuti din bil. Vid oklarheter kontaktar chauffören dig.

Var kan jag parkera min bil för att få en leverans?

Parkeringen du parkerar på måste vara tillgänglig för allmänheten för att vi ska kunna leverera till din bil. Är din bil längre än 1 km ifrån den leveransplats du valt försvårar det din leverans och det är möjligt att vi inte kan utföra leveransen. Parkera därför så nära som möjligt till den förväntade leveransadress som du valde vid din beställning.

Kan jag parkera i parkeringshus?

Tjänsten fungerar även i parkeringshus, så länge parkeringshuset inte är låst eller om bilen står inom inhägnat område där det krävs särskilda tillstånd att komma in. Om vår tjänst känner av att du står parkerad i ett parkeringshus kommer vi skicka ut ett SMS som du kan svara på för att beskriva var du står. Ditt svar skickas direkt till budet som ska leverera paketet till din bil, ingen annan kan se informationen.

Måste bilen vara olåst under de timmar som leveransen skall komma till min bil?

Nej, bilen kan vara låst som vanligt. Distributören kommer kunna öppna din bil genom en digital nyckel, såklart med ditt godkännande. Bilen kommer således endast vara öppen en kort stund när varorna läggs in i bakluckan och låsas igen direkt när leveransen är klar. Du kommer att bli meddelad när varorna är levererade.

Volvo On Call

Varför kan jag inte aktivera tjänsten i Volvo On Call-appen eller Min Volvo?

Inför första utrullningen av In-car Delivery har vi valt att inte göra ändringar i andra system. I framtiden ser vi att du ska kunna aktivera tjänsten på flera olika sätt.

Vad händer om jag byter Volvo ID?

Då måste du omaktivera In-car Delivery med ditt nya Volvo ID.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

• Avatar
    mikael ryrberg
    Hej Vad händer med en leverans som jag beställt till min arbetsplatsparkering om jag råkar bli sjuk leveransdagen ?
  • Avatar
    Joakim Djurberg
    Hej Mikael Då kontaktar du oss så ska vi hjälpa dig så gott det går. Ha en fin dag! Joakim
  • Avatar
    Lena

Hur ändrar jag/tar bort valda varor i min senaste order?

Hälsningar
    lenasandberg@hotmail.com