Kan jag ändra min beställning?

Du kan inte ändra i en lagd order, däremot kan du från din orderhistorik avboka den och lägga en ny order där du har lagt till de saknade varorna.

Tips! Använd funktionen beställ igen från detaljvyn i orderhistoriken för att smidigt lägga alla varorna direkt från ursprungsordern i kundvagnen, lägg därefter till de saknade varorna och checka ut som vanligt.

Observera att beloppet för originalordern kan vara reserverat på ditt konto någon dag efter avbokning om du betalat med kort.

Ändringar är tillåtna fram till 23:59 dagen före leverans (2 dagar före om du har valt leverans på förmiddagen.

** När du beställer till samma dag eller nästa morgon kan du inte ändra din beställning.