Kan jag betala mot faktura på Mat.se?

Det går alldeles utmärkt att betala mot faktura på Mat.se. Du klickar i "Betala med faktura" i kassan, innan du slutför köpet. Fakturaavgiften ligger på 29 kr.

Beställer du via ett företag kan du välja att ta emot fakturan på den registrerade e-postadressen eller uppge en alternativ adress.

Vid betalning med faktura kan du behöva verifiera din identitet med BankID.

Obs!
Om du handlar som företagskund, kontrollera att du skrivit in korrekt och fullständigt företagsnamn i kontoinställningar då dessa uppgifter är de du ser på fakturan.