Hur betalar jag?

Betalning sker direkt på sajten med bank- eller kontokort från Visa, Visa Electron, Maestro eller MasterCard, American Express eller mot faktura. Vid kortbetalning debiteras angivet kort vid leverans. På Mat.se betalar du säkert med ditt kontokort och ditt kortnummer lagras aldrig på servrarna på Mat.se.
 Kortet måste vara utställt inom EU och EES.

Vid betalning med faktura kan du behöva verifiera din identitet med Mobilt BankID.
Har du funderingar kring hur Mobilt BankID fungerar, se info här.

Mat.se accepterar inte betalning med kontanter eller checkar.

För att betala med kort från apparna för iPhone och Android behöver du först ha gjort ett köp via webben och lagrat ditt kort. Det gör du genom att kryssa i "Kom ihåg till nästa köp" i kassan. Det är även möjligt att betala med faktura, då behöver du inte göra något köp via webben först.

För att radera ett lagrat kort klickar du på radera bredvid aktuellt kort. Obs! Du måste hålla muspekaren över kortet eller trycka på det för att länken skall visas.