Hur betalar jag?

Betalning sker direkt på sajten med bank- eller kontokort från Visa, Visa Electron, Maestro eller MasterCard, American Express eller mot faktura. Vid kortbetalning debiteras angivet kort vid leverans. På Mat.se betalar du säkert med ditt kontokort och ditt kortnummer lagras aldrig på servrarna på Mat.se.

Mat.se accepterar inte betalning med kontanter eller checkar.

För att betala med kort från apparna för iPhone och Android behöver du först ha gjort ett köp via webben och lagrat ditt kort. Det gör du genom att kryssa i "Kom ihåg till nästa köp" i kassan. Det är även möjligt att betala med faktura, då behöver du inte göra något köp via webben först.

För att radera ett lagrat kort klickar du på radera bredvid aktuellt kort. Obs! Du måste hålla muspekaren över kortet eller trycka på det för att länken skall visas.

Taggar: betalningssätt, appar

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

• Avatar
    Christina Barvér

Fattade inte hur jag kunde koppla mitt betalkort till appen då jag handlade. Blev nu hänvisad till att logga in på mat.se för att betala där!

Christina Barvér

• Avatar
    Anna Blomberg

Samma här - som ovan skrev. Var/hur sparar man ett betalkort för att kunna betala med det i appen?

• Avatar
    Ina Annika

Vart ändrar man kontokort?

• Avatar
    Mikael Andersson

Hej! Jag har uppdaterat artikeln ovan, hoppas det besvarar din fråga.