Var levererar Mat.se?

Vi levererar inom Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd. Du kan testa om ditt postnummer är inom vårt leveransområde här.

Misströsta inte om du bor utanför vårt leveransområde. Vår ambition är att snabbt utöka vår räckvidd. Skapa ett konto så återkommer vi när du kan beställa från Mat.se.

Städerna är följande: Stockholm, Södertälje, Göteborg, Kungälv, Kungsbacka, Alingsås,  Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona, Helsingborg.

Nyckelord: frakt, hemkörning, leverans, ort, adress

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

• Avatar
    patrik
    Kom igen, väntar på område 26537. Ni hade väldigt snävt område vid helsingborg o blev besviken. Tur eran konkurrent finns i mitt område ;)
  • Avatar
    Robin Vleij

Uppsala!

• Avatar
    Susanna Jansson

Trollhättan tycker jag att ni kan utöka till hade varit kanon har skaffat konto hos er så nu väntar jag med nyfikenhet och håller tummarna.vill bli kund då detta är kanon för en som lider av kronisk värk så att bära kassar är inte lätt.så snälla skynda skynda👍👍😃mvh Susanna

• Avatar
    Jessica Helena

Använde er tjänst när vi bodde i Sthlm, supernöjda o skulle bli väldigt tacksam om ni kunde utöka till Linköping dit vi nu har flyttat! Mvh Jessica

• Avatar
    patrik

Bedeövligt ni inte levererar i postnummer 26537 ännu när vi ligger precis längs E4:an och ni levererar 2 mil söder om mig längs E4.

De är 10-15 minuter längre med bil knappt om ens de.

Men ni vill väl coop.se och mathem.se ska få vinna området här eller?

Redigerat av patrik
  • Avatar
    Pernilla Yvonne

Ni kan börja leverera till lilla Edet. När vi bodde i Göteborg var det så bra att handla via er så man slapp gå i affärer med små barn.