Var levererar Mat.se?

Vi levererar inom Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd. Du kan testa om ditt postnummer är inom vårt leveransområde här.

Misströsta inte om du bor utanför vårt leveransområde. Vår ambition är att snabbt utöka vår räckvidd. Skapa ett konto så återkommer vi när du kan beställa från Mat.se.

Städerna är följande: Stockholm, Södertälje, Uppsala, Göteborg, Kungälv, Kungsbacka, Alingsås,  Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona, Helsingborg, Borås.