Varför visas mitt kort i kassan?

Du har haft "Kom ihåg till nästa köp" ikryssat vid din föregående beställning. Du kan då välja bland de kort du har valt detta för och betala direkt utan att behöva gå igenom hela betalflödet igen. Tanken är att det skall gå snabbare och smidigare att handla.

Om du inte önskar använda denna funktion visas det en länk "radera" när du håller muspekaren över det aktuella kortet i kassan. Klicka på den och det försvinner omedelbart.

Rent tekniskt lagras det inget kortnummer hos Mat.se och vi ser aldrig ditt kortnummer utan det hela sker hos vår betalleverantör PayEx som är certifierade av Visa och Mastercard.