Vilka kontokort accepterar ni?

Visa, Mastercard, American Express och vissa fall Maestro. Om ditt kort inte fungerar, kontrollera med din bank att ditt kort är aktiverat för internetköp.

Taggar: betalningssätt

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

• Avatar
    Emanuel Christiansson

Försökte betala med mitt mastercard debit häromdagen men fungerade inte. Hur tar man bort ett inlagt kort för att byta mot ett annat?
    /Emanuel

• Avatar
    Mikael Andersson

Hej! Om du håller muspekaren över kortet i kassan (eller trycker på det en gång från tablet/mobil) visas en länk "radera". Klicka där så försvinner det direkt.

• Avatar
    Elisabet Wanner

Ni skriver här att American Express skall fungera som betalningsmedel, men sedan några veckor fungerar det inte - vid betalning får vi meddelandet att endast Visa och Mastercard accepteras. Skall American Express fungera eller inte?

• Avatar
    Mikael Andersson

Hej Elisabet! Det är just nu inte möjligt att betala med American Express på grund av den stora mängden bedrägerier. Åtgärder pågår för att så snart som möjligt återigen erbjuda denna möjlighet. Visa, Mastercard och faktura är inte påverkade.

• Avatar
    Johan Hervéus

American Express har infört Security code på online köp. Är det plan på att införa dem som betalningsalternativ igen efter detta?

• Avatar
    Johan Hervéus

Saknar feedback på vad som sker med betalning för American Express. De har tagit tag i sina säkerhetsproblem med online-betalningar nu så borde väl vara en tidsfråga innan ni kan erbjuda betalning med dem igen?

• Avatar
    Ulrika

Hej När kommer det gå att betala med American Express igen?